Clinica Ofta Review Cluj

Ofta Review Cluj este o clinică oftalmologică ce activează în Cluj încă din 2006. Cu timpul, am pus bazele unui centru medical complex, care abordează domeniul oftalmologiei la nivel multidisciplinar.

Pentru noi, echipa Ofta Review Cluj, halatul pe care îl îmbrăcăm zi de zi reprezintă încrederea pacienților în profesia medicală și o responsabilitate de a le depăși așteptările.

Clinica Ofta Review Cluj își propune să se afirme ca un centru de referință în studiul neurooftalmologiei, dar și în studiul retinei. Venim în sprijinul pacienților care trec pragul centrului Ofta Review cu cea mai vastă paletă de investigații oftalmologice din România, oferind servicii medicale de oftalmologie generală, neurooftalmologie, optică medicală și optometrie.

Tehnologia de vârf ne permite investigarea structurii și funcției oculare, a conexiunilor cu sistemul nervos și abordarea patologiilor în context sistemic.

Profesionalismul, dăruirea și experiența colectivului medical Ofta Review Cluj sunt garanţia unor servicii medicale de excepție. Ne asigurăm că fiecare pacient care face o vizită la clinica Ofta Review beneficiază de consultaţii complexe, diagnostic de înaltă precizie şi indicaţii terapeutice optime.

Centrul de investigații oftalmologice OftaReview I

str. Moților, nr. 9, ap. 8,
Cluj-Napoca, România

Aproape de parcarea de la primărie

Centrul de investigații oftalmologice OftaReview II

str. Siretului, nr. 16,
Cluj-Napoca, România

Programări

Telefon: 0364.107.206 sau 0745.659.945
E-mail: vezibine@oftareview.com

PROGRAMĂRI ONLINE

Prin trimiterea mesajului și a datelor completate mai sus sunt de acord cu Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Oftareview.com