neurologie-1

Neurologie Cluj

În cadrul clinicii Ofta Review, vă punem la dispoziție servicii medicale de neurologie Cluj, asigurând asistență specializată în diagnosticarea, tratarea și monitorizarea afecțiunilor sistemului nervos

Dispunem de un cabinet neurologie dotat cu tehnologii de ultimă generație, dar și de un colectiv medical calificat, cu o vastă experiență în depistarea și tratarea întregii sfere de patologii neurologice: de la afecțiuni ale sistemului nervos central (creier și măduva spinării), până la boli specifice sistemului nervos periferic (afecțiuni care pot afecta ochii sau alți centrii senzoriali).

Bucurați-vă de consultații neurologie Cluj la cele mai înalte standarde! Vă așteptăm cu drag într-unul dintre cele mai performante cabinete neurologie din Cluj-Napoca, în cadrul centrului medical Ofta Review! Pentru detalii și programări, nu ezitați să ne contactați!

Când este necesar să faceți o vizită la un cabinet neurologie Cluj?

Aproximativ 1 miliard de persoane se confruntă, la nivel global, cu o tulburare de natură neurologică, iar în 7 milioane dintre aceste cazuri, afecțiunile de acest gen prezintă consecințe fatale. Este esențial, în acest sens, ca bolile sistemului neurologic să fie depistate la timp, într-un stadiu incipient, astfel încât să poată fi tratate sau monitorizate corespunzător.

Simptome

Deși primele simptome ale bolilor neurologice pot trece neobservate sau se pot confunda cu simple consecințe ale perioadelor de stres prelungit sau ale diverșilor factori cotidieni, specialiștii în neurologie vă sfătuiesc să vă prezentați la un consult de rutină de îndată ce vă confruntați, în mod repetat sau acut, cu unul sau mai multe dintre următoarele semne:

 • dureri de cap sau orice altă formă de durere cronică;
 • slăbiciune la nivelul musculaturii, amorțeală sau senzație de furnicături la nivelul spatelui sau membrelor;
 • senzații de amețeală și/sau tulburări de vedere;
 • tulburări ale somnului;
 • pierderi de memorie sau pierderi de cunoștință;
 • probleme de coordonare;
 • stări de confuzie.

Factori de risc

Pe lângă simptomatologia prezentată, este nevoie, totodată, să țineți cont și de factorii de risc. Dacă există posibilitatea să moșteniți, pe cale genetică, predispoziția către o tulburare neurologică, sau dacă sunteți expus, în mod frecvent, la factori care favorizează dezvoltarea unei astfel de boli (stres, traumatisme, efort prelungit și intens, stil de viață sedentar, contactul cu substanțe chimice periculoase - droguri, pesticide, medicamente/ suplimente în exces; evenimente/afecțiuni care pot perturba sistemul imunitar, ducând la un răspuns autoimun - ex. scleroza în plăgi), este indicat să includeți vizita la un cabinet neurologie în rutina dvs. anuală de analize și investigații medicale!

Ofta Review este un centru medical în care punem accent, în primul rând, pe medicina de prevenție, de aceea vă încurajăm să nu mai amânați vizita la medicul specialist și să vă programați cât mai curând la o consultație neurologie Cluj! Vă punem la dispoziție unul dintre cele mai performante cabinete neurologie, dar și un colectiv medical de excepție!

Servicii neurologie Cluj complete

Până de curând, Ofta Review a fost un centru medical specializat în oftalmologie și neurooftalmologie, de aceea, înființarea unui cabinet neurologie Cluj a venit ca un pas firesc în extinderea gamei noastre de servicii medicale.

În cadrul clinicii noastre, vă puteți bucura de o gamă completă de investigații neurologie Cluj, realizate de adevărați specialiști în domeniu. Ne ocupăm de întregul proces de diagnosticare, tratament și monitorizare pentru întregul spectru de tulburări neurologice: de la boli ale sistemului nervos central, până la afecțiuni ale sistemului nervos periferic (fiind specializați, totodată, în tratarea bolilor neurologice asociate cu vederea).

În cadrul acestui cabinet neurologie Cluj, puteți beneficia de următoarele investigații:

 • Consultații generale complete - evaluarea activității și răspunsurilor neuromusculare;
 • Electroencefalograma, investigație imagistică recomandată pacienților cu epilepsie, Alzheimer sau a celor care experimentează tulburări de somn, echilibru sau memorie;
 • Examinări neurooftalmologice complete de tipul evaluării PEV (Potențiale Evocate Vizuale), testului de diplopie sau electroretinogramei;
 • Consultații de monitorizare a evoluției patologiilor neurologice incurabile.Consultații de monitorizare a evoluției patologiilor neurologice incurabile.

Aveți nevoie de un consult neurologie de specialitate sau vă doriți să beneficiați și de o a doua opinie în cazul diagnosticului dvs.? Nu ezitați să ne faceți o vizită! Programați-vă acum!


neurologie-2

Centrul de investigații oftalmologice OftaReview I

str. Moților, nr. 9, ap. 8,
Cluj-Napoca, România

Aproape de parcarea de la primărie

Centrul de investigații oftalmologice OftaReview II

str. Siretului, nr. 16,
Cluj-Napoca, România

Programări

Telefon: 0364.107.206 sau 0745.659.945
E-mail: vezibine@oftareview.com

PROGRAMĂRI ONLINE

Prin trimiterea mesajului și a datelor completate mai sus sunt de acord cu Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Oftareview.com