pediatrie-1

Pediatrie Cluj

Clinica Ofta Review vine în întâmpinarea micilor pacienți cu servicii complete de pediatrie. Asigurăm asistență medicală de specialitate în vederea diagnosticării, tratării și prevenției unui spectru larg de afecțiuni specifice copiilor de orice vârstă - de la nou-născuți, la copii și adolescenți, urmărind evoluția armonioasă a viitorului adult.

Punem la dispoziția pacienților noștri un cabinet pediatrie Cluj modern și performant, dotat cu tehnologii de ultimă generație, capabile să ofere un diagnostic rapid, de înaltă precizie! Totodată, aducem în fața dvs. un colectiv medical calificat, format din medici empatici, răbdători și prietenoși, pregătiți să vă ofere, ca părinți, tot sprijinul și informațiile de care aveți nevoie!

Vă așteptăm cu drag în cadrul clinicii Ofta Review pentru un consult pediatrie de specialitate! Fie că aveți nevoie de un diagnostic, fie că vă doriți să consultați o a doua opinie sau pur și simplu aveți nevoie de niște recomandări, nu ezitați să ne contactați!

Ce servicii medicale punem la dispoziție în cadrul cabinetului de pediatrie Cluj?

În cadrul specialității Pediatrie, clinica noastră vă pune la dispoziție o gamă completă de servicii medicale, precum și asistență de specialitate! Asigurăm:

  • febră (temperatura corpului de peste 38°C);
  • dureri abdominale, diaree și/sau vărsături;
  • plâns îndelungat, fără un motiv anume;
  • tuse, respirație dificilă sau cu șuierături;
  • erupții cutanate.

O vizită la un cabinet de pediatrie Cluj va fi însă și o oportunitate excelentă pentru părinți. Aici veți putea solicita păreri și recomandări avizate privind modul de îngrijire și alimentație al celui mic, dar și consiliere pentru alăptare/ înțărcare.

Specialiștii noștri sunt gata să vă răspundă la orice întrebare! Programați o consultație!

Ofta Review - asistență medicală completă

Ofta Review este la bază o clinică medicală specializată în oftalmologie și neurooftalmologie. Ulterior, ne-am dezvoltat într-un centru medical complex, punând la dispoziția pacienților noștri noi specializări medicale, precum neurologie, consiliere în diabet zaharat și pediatrie.

Așadar, în cazul celor mici, aveți posibilitatea de a testa, în cadrul aceluiași centru, atât starea generală de sănătate a copilului dvs., cât și acuitatea vizuală. Totodată, putem interveni la timp prin diagnosticarea și tratarea specializată a eventualelor probleme neurologice sau în cazul apariției unui diabet de tip 1 (care se manifestă, în general, la o vârstă fragedă).

Vă așteptăm cu drag în cadrul clinicii noastre pentru a-i oferi copilului dvs. investigații și tratamente pediatrie Cluj la cele mai înalte standarde! Pentru detalii și programări, nu ezitați să ne contactați!


pediatrie-2

Centrul de investigații oftalmologice OftaReview I

str. Moților, nr. 9, ap. 8,
Cluj-Napoca, România

Aproape de parcarea de la primărie

Centrul de investigații oftalmologice OftaReview II

str. Siretului, nr. 16,
Cluj-Napoca, România

Programări

Telefon: 0364.107.206 sau 0745.659.945
E-mail: vezibine@oftareview.com

PROGRAMĂRI ONLINE

Prin trimiterea mesajului și a datelor completate mai sus sunt de acord cu Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Oftareview.com