Reeducare ortoptică. Tratament recuperare vedere

Centrul de investigații oftalmologice OftaReview

Aveți nevoie de reeducare ortoptică (reeducarea vederii) sau de tratamente pentru îmbunătățirea vederii? Specialiștii Ofta Review sunt pregătiți să vă ofere cele mai inovative soluții de reeducare și recuperare a vederii prin:

  • tehnici de terapie ortoptică;
  • tratamente oftalmologice cu laser;
  • tratamente de optică medicală.

Ce presupune tratamentul de reeducare ortoptică?

Terapia ortoptică presupune efectuarea unor exerciții de antrenare și reeducare a musculaturii responsabile pentru convergența privirii. Reeducarea ortoptică este recomandată în cazul pacienților diagnosticați cu insuficiență de convergență (incapacitatea de a menține privirea ambilor ochi pe aceeași țintă/ obiect).

Deși uneori această insuficiență poate veni însoțită de un strabism, de cele mai multe ori rămâne nediagnosticată. Manifestările sale cele mai frecvente sunt: durerile de cap, vederea neclară la apropiere, incapacitatea de a focusa, efectul de vedere dublă).

Reeducare ortoptică este o soluție eficientă de corectarea a acestei insuficiențe, stimulând musculatura să se dezvolte normal.

Centrul de investigații oftalmologice OftaReview I

str. Moților, nr. 9, ap. 8,
Cluj-Napoca, România

Aproape de parcarea de la primărie

Centrul de investigații oftalmologice OftaReview II

str. Siretului, nr. 16,
Cluj-Napoca, România

Programări

Telefon: 0364.107.206 sau 0745.659.945
E-mail: vezibine@oftareview.com

PROGRAMĂRI ONLINE

Prin trimiterea mesajului și a datelor completate mai sus sunt de acord cu Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Oftareview.com