ochelari-de-vedere-1

Ochelari de vedere

Aveți nevoie de ochelari de vedere? Vă așteptăm cu drag la clinica Ofta Review din Cluj pentru a beneficia de ajutorul nostru pe tot parcursul procesului de selecție al celor mai potriviți ochelari de vedere.

Vă oferim servicii complete de oftalmologie și optică medicală, necesare nu doar în stabilirea unor dioptrii corecte, dar și în evaluarea generală a vederii. Punem întotdeauna prevenția pe primul plan, așadar ne îndemnăm pacienții să respecte rutina anuală de investigații oftalmologice de bază.

În funcție de dioptrii, dar și de activitatea dvs. zilnică, specialiștii noștri vă vor îndruma către cele mai potrivite variante de lentile pentru ochelari. Oferim pacienților noștri posibilitatea de a alege dintr-o varietate largă de opțiuni: de la ochelari de vedere cu lentile heliomate sau cu protecție pentru calculator, la ochelari stenopici și ochelari de vedere cu lentile progresive sau aplatizate etc.

De asemenea, puteți opta și pentru lentile de contact sau ochelari cu protecție UV fără dioptrii.

Vă așteptăm la Ofta Review pentru a alege cei mai potriviți ochelari de vedere!

Centrul de investigații oftalmologice OftaReview I

str. Moților, nr. 9, ap. 8,
Cluj-Napoca, România

Aproape de parcarea de la primărie

Centrul de investigații oftalmologice OftaReview II

str. Siretului, nr. 16,
Cluj-Napoca, România

Programări

Telefon: 0364.107.206 sau 0745.659.945
E-mail: vezibine@oftareview.com

PROGRAMĂRI ONLINE

Prin trimiterea mesajului și a datelor completate mai sus sunt de acord cu Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Oftareview.com