optica-medicala-1

Optică medicală și optometrie

Căutați servicii de optică medicală Cluj? Ofta Review vine în întâmpinarea nevoilor dvs. cu o echipă specializată în optică medicală și optometrie, pregătită să vă ofere suport în procesul de selectare și montare al ochelarilor sau lentilelor de vedere.

Vă punem la dispoziție o gamă completă de servicii optică și optometrie, oferindu-vă consiliere pe parcursul întregului proces:

Pasul 1. Stabilirea dioptriilor

În urma consultului de acuitate vizuală, specialistul oftalmolog va stabili dacă suferiți de anumite vicii de refracție, urmând să stabilească corect optica adecvată prin intermediul lentilelor.

Pasul 2. Recomandarea lentilelor potrivite

Când ați identificat împreună cea mai eficientă și confortabilă alternativă, medicul va prescrie, în funcție de dorințele și necesitățile fiecărui pacient, fie ochelari de vedere, fie lentile de contact sau lentile ortokeratologie (lentile de noapte), stabilind totodată ce tip de lentilă este necesară: cu protecție pentru calculator, heliomată, aplatizată, progresivă etc.

Alegerea lentilelor pentru ochelari poate fi uneori dificilă şi, ca un pas firesc, specialiștii noștri sunt la dispoziţia dumneavoastră cu informaţii complete legate de performanţele acestora.

Pasul 3. Alegerea celor mai potrivite rame

Alegerea ramelor este un proces cu siguranță dificil, dar specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu sfaturi și recomandări. Pentru a ne asigura că veți găsi cea mai potrivită variantă pentru dvs., am inclus în magazinul nostru de optică medicală din Cluj o colecție vastă de modele, pentru toate gusturile.

Pasul 4. Montarea și ajustarea ochelarilor

La câteva zile de la comanda dvs., puteți veni să ridicați ochelarii chiar de la magazinul de optică medicală din clinica noastră. Specialiștii noștri vă pot oferi tot ajutorul de care aveți nevoie pentru ajustarea ochelarilor astfel încât purtarea lor să fie confortabilă și sigură.

Clinica noastră dispune de cele mai avansate tehnologii de optică medicală și optometrie, astfel că montarea și ajustarea ochelarilor sau verificarea dioptriilor lentilelor se realizează în cel mai scurt timp.

Ofta Review, specialistul dvs. de încredere în oftalmologie și optică medicală Cluj

Ofta Review este o clinică oftalmologică cu servicii complete, disponibilă în Cluj. Pe lângă optică medicală și optometrie, oferim consultații și investigații medicale în vederea diagnosticării și monitorizării unui spectru larg de afecțiuni oftalmologice și neurooftalmologice.

Vă așteptăm cu drag în clinica noastră! Faceți o programare!


Centrul de investigații oftalmologice OftaReview I

str. Moților, nr. 9, ap. 8,
Cluj-Napoca, România

Aproape de parcarea de la primărie

Centrul de investigații oftalmologice OftaReview II

str. Siretului, nr. 16,
Cluj-Napoca, România

Programări

Telefon: 0364.107.206 sau 0745.659.945
E-mail: vezibine@oftareview.com

PROGRAMĂRI ONLINE

Prin trimiterea mesajului și a datelor completate mai sus sunt de acord cu Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Oftareview.com