fotocoagulare-1

Fotocoagulare laser retiniană

Procedura de fotocoagulare laser retiniană este un tratament cu efect de coagulare termică la nivelul straturilor profunde ale retinei. Pe suprafața ei rezultă niște cicatrici de dimensiune foarte mică, cu rol benefic în controlul unor boli retiniene avansate, unele chiar asociate cu diabet (retinopatie diabetică și proliferativă, edem etc.)

Tratamentul de fotocoagulare laser pus la dispoziție de Ofta Review oferă siguranţă, calitate şi profesionalism în stoparea evoluţiei unor boli retiniene grave. Astfel, prin folosirea laserului solid verde Zeiss Visulas 532s, care este ideal pentru fotocoagulare laser, specialiștii noștri intervin pentru a stopa evoluţia pierderii de funcţie vizuală.

Când se recomandă tratamentul de fotocoagulare laser retiniană?

De procedura de fotocoagulare beneficiază, în primul rând, pacienţii cu diabet, dar şi purtătorii altor boli retiniene grave precum retinopatie diabetică, retinopatie proliferativă, edem central sau atunci când există riscul desprinderii retinei.

Vederea dvs. este în pericol? Vă așteptăm cu drag la clinica Ofta Review pentru a beneficia de cele mai noi și performante soluții de tratament.


fotocoagulare-2

Centrul de investigații oftalmologice OftaReview I

str. Moților, nr. 9, ap. 8,
Cluj-Napoca, România

Aproape de parcarea de la primărie

Centrul de investigații oftalmologice OftaReview II

str. Siretului, nr. 16,
Cluj-Napoca, România

Programări

Telefon: 0364.107.206 sau 0745.659.945
E-mail: vezibine@oftareview.com

PROGRAMĂRI ONLINE

Prin trimiterea mesajului și a datelor completate mai sus sunt de acord cu Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Oftareview.com